Wat is Muziek op schoot? 

Muziek op schoot zijn muzieklessen voor kinderen van 1-4 jaar. De groepen worden verdeeld op leeftijd. Je kindje beleefd muziek op verschillende manieren. Door te luisteren, spelen met materiaal, zingen en dansen. Al spelend en ontdekkend is muziek op schoot een eerste kennismaking met muziek. In de lessenreeks komen o.a. de tegenstellingen hard/zacht, snel/langzaam of bijvoorbeeld hoog/laag aanbod.  Samen met je dreumes of peuter gaan we op ontdekking in de muzikale wereld. Deze cursus is gezellig, ontspannend en super leerzaam voor je kleintje. Samen met je kindje muziek maken zorgt voor veel kostbare geluksmomentjes. Kortom, Muziek op schoot is een afwisselend programma waarbij spelenderwijs een bijdrage wordt geleverd aan de ontwikkeling van je kindje.

Waarom Muziek op Schoot? 

  • Elk kind zal in de eerste levensjaren kennismaken met muziek.  Veel kinderen gaan meedansen als ze nog maar net kunnen staan. Jonge kinderen zijn gevoelig voor muziek en muziek nodigt uit om te bewegen.

  • Muziek op schoot is een echt ouder- kindmoment. 
  • Interactie tijdens de les met je eigen baby, dreumes of peuter. 
  • Je leert nieuwe liedjes die je ook thuis weer kunt gebruiken. Vaste liedjes helpen bijvoorbeeld bij de dagelijkse activiteiten en zorgen voor herkenning bij je kind.
  • Al spelend en ontdekkend worden bij je kleintje alle ontwikkelingsgebieden aangesproken.